Volver al listado

Casa rural en venta en Fornells de la Selva de 14 habitaciones con jardín

720.000 €
795.000 €
14
1
590 m²

Características

  • Año de construcción: 1700
  • Estado: por reformar

Consumo

875 kWh/m² año

Emisiones

258 kg CO₂/m² año

Descripción

Espectacular Masia en venda al mig del poble Fornells de la Selva. Construïda l'any 1700, aquesta propietat ofereix un encant únic i una àmplia superfície construïda de 590 m². Amb un jardí de 490 m², aquesta masia compta amb tres plantes plenes d'història i potencial. En la planta baixa, trobem un acollidor replà, una cuina tradicional i cinc habitacions espaioses. A més, compta amb una antiga cort, que li afegeix un toc d'autenticitat i encant. En la planta mitjana, descobrim set habitacions addicionals, un ampli menjador i un bany complet. Aquesta planta és perfecta per a adaptar-la a les teves necessitats i crear espais únics. L'última planta, coneguda com les golfes, ofereix un espai diàfan amb infinites possibilitats. T'imagines convertir-ho en el teu estudi d'artistes o en una sala de jocs per a tota la família? Amb un total de 14 dormitoris i un bany complet, aquesta masia és ideal per a aquells que busquen un lloc amb història i espai de sobres. A més, compta amb armaris de paret i un traster per a emmagatzemar les teves pertinences. Encara que necessita reformes, aquesta propietat et permetrà crear la casa dels teus somnis. L'orientació garanteix una excel·lent entrada de llum natural, i el jardí et brinda l'oportunitat de gaudir de l'aire lliure i de la naturalesa. Aquesta masia sembla ser una propietat amb moltes possibilitats, ja sigui com a residència familiar, allotjament turístic o fins i tot com a lloc per a esdeveniments especials, donada la seva bellesa i la seva ubicació al cor del poble. No perdis l'oportunitat d'adquirir aquesta masia única amb un potencial il·limitat. Contacta'ns avui mateix per a més informació!
¿Necesitas más información?  / No

Recibir avisos de este inmueble

Guarda este inmueble y recibe notificaciones y novedades similares a esta vivienda

yaencontre (idealista) te informa que tus datos personales serán utilizados para crear tu Área Personal, dónde podrás gestionar tus avisos y enviarte información de nuestros productos según tus preferencias. Podrás ejercer tus derechos de protección de datos según la siguiente política de privacidad.

Ubicación

Fornells de la Selva

El anunciante no ha indicado la dirección exacta o no desea mostrarla.

¿Necesitas una hipoteca?

Precio del inmueble

Ahorro aportado

Plazo en años

Tipo de interés

Impuestos y gastos:0 €

Importe del préstamo:0 €

Tu cuota mensual:0 €

Estos resultados son orientativos, calculados con los números que has introducido.
Condiciones generales

Anunciante

Wio Girona

Ref. anuncio:

000630

Última actualización:

16/04/2024

Ver todos los inmuebles

Contacta con Wio Girona

yaencontre (idealista) te informa que tus datos personales serán utilizados para crear tu Área Personal y enviarte información de nuestros productos según tus preferencias. Facilitaremos tus datos al anunciante para que pueda atender tu petición. Podrás ejercer tus derechos de protección de datos según la siguiente política de privacidad.