Volver al listado

Casa en venta en Barri del Centre de 3 habitaciones con terraza y jardín

370.000 €
3
2
130 m²

Características

  • Aire acondicionado: otros
  • Año de construcción: 2018
  • Combustible calefacción: electricidad
  • Estado: buen estado
  • Sistema calefacción: independiente

Consumo

226 kWh/m² año

Emisiones

38 kg CO₂/m² año

Descripción

RA1177 CASA AMB MOLT D'ENCANT EN EXCLUSIVA DE ROGER ALBERT Real Estate - ESPECTACULAR ZONA JARDÍ AMB MÀXIMA INTIMITAT I MOLT LLUMINÓS - 3 HABITACIONS - UN ESPAI PER ESTUDI, GIMNÀS, TALLER - GARATGE PER A 2 COTXES - 2 BANYS - BONÍSSIMA UBICACIÓ. La vida és massa curta com per tenir una propietat del "montón". I és prou llarga com perquè tu i la teva família pugueu gaudir al màxim d'una llar única, històrica, amb elements d'origen singulars i alhora acabats espectaculars. Perquè aquesta propietat té tots els ingredients per a ser una autèntica casa de revista. Però no una casa qualsevol, sinó de les que surten a la portada i amb les quals la gent s'imagina vivint en ella. VIVENDA Planta Baixa: - Garatge per a dos cotxes 40m2. - Sala Polivalent 12m2. Planta Primera: - Menjador/Cuina tot en un ambient 28m2 amb sortida a Jardí. - Jardi 20 m2. - Habitació 8m2. - Bany amb dutxa. Planta Segona: - Habitació Suitte (bany complert) 13m2 - Vestidor 7m2 - Habitació 9m2. T'AGRADARÀ SABER.. . - És molt cèntrica, carrer molt tranquil, passen pocs vehicles, cada vegada menys, fins i tot nens juguen a futbol amb tranquilitat, van amb bici o patinet. El carrer està tot fet nou a un nivell. - Toca el sol tot l'any - Molt ben aïllada acústicament. El jardí dóna a la part de dins durant la nit silenci absolut. - Veïnat molt tranquil i familiar. - La teulada és nova, teules, aïllant, llana de roca. - Una casa econòmica de mantenir. Bona eficiència energètica. - Dues places de pàrquing al centre. - Un espai polivalent del costat del pàrquing seperat independent. - Casa amb molt encant i un oasi de pau al mig del centre de terrassa. - A prop de tot. Trens, serveis, administracions. No necessites el cotxe pel dia a dia.
¿Necesitas más información?  / No

Recibir avisos de este inmueble

Guarda este inmueble y recibe notificaciones y novedades similares a esta vivienda

yaencontre (idealista) te informa que tus datos personales serán utilizados para crear tu Área Personal, dónde podrás gestionar tus avisos y enviarte información de nuestros productos según tus preferencias. Podrás ejercer tus derechos de protección de datos según la siguiente política de privacidad.

Ubicación

Barri del Centre, Centre, Terrassa

El anunciante no ha indicado la dirección exacta o no desea mostrarla.

¿Necesitas una hipoteca?

Precio del inmueble

Ahorro aportado

Plazo en años

Tipo de interés

Impuestos y gastos:0 €

Importe del préstamo:0 €

Tu cuota mensual:0 €

Estos resultados son orientativos, calculados con los números que has introducido.
Condiciones generales

Anunciante

Roger Albert Real Estate

Ref. anuncio:

RA1177

Última actualización:

24/04/2024

Ver todos los inmuebles

Contacta con Roger Albert Real Estate

yaencontre (idealista) te informa que tus datos personales serán utilizados para crear tu Área Personal y enviarte información de nuestros productos según tus preferencias. Facilitaremos tus datos al anunciante para que pueda atender tu petición. Podrás ejercer tus derechos de protección de datos según la siguiente política de privacidad.