Volver al listado
20 FotosPlano

Casa rural en venta en calle Riello de 1 habitación y 107 m²

35.000 €
1
1
107 m²

Descripción

REF 025 UN MAS PER RECUPERAR QUE TE EL CERTIFICAT D'EDIFICACIÓ EXISTENT PER FER-HO. A LA FINCA AGRICOLA COSTA DE LA TORRE - AUCALANS -A BOT. TERRA ALTA. TARRAGONA. Podràs contemplar a la primavera UN BON CAMP D'AMETLLERS florits QUE ES UNA MARAVELLA. Te un maset de 103,44 m2 amb un pati de 107 m2 m2 que es pot reformar per l'ús que convingui. PREU: 35.000€ POBLACIÓ: BOT SITUACIÓ: Zona de Aucalans. FINCA SUPERFICIE: 56.851 M2. EDIFICACIÓ EXISTENT DE SUPERFICIE: 107 m2 Edificació habitatge unifamiliar amb un patí. La corresponent edificació esta destinada a Habitatge i consta de planta baixa i planta primera. Amb les següents superfícies i descripcions: . Edificació Habitatge -Planta Baixa: Amb superfície construïda de 51,72 m2 i una superfície útil de 37,75 m2. -Planta Primera: Amb superfície construïda de 51,72 m2 i una superfície útil de 37,75 m2. Total: Superfície Útil: 75,50 m2 Superfície Construïda: 103,44 m2 -Amb un patí de: Superfície Útil: 90,77 m2 Superfície construïda: 107 m2 Total ocupació de la superfície de la parcel·la és de 158,72 m2 Antiguitat edificació: segons resulta del anàlisis de les característiques tècniques, materials constructius, dades cadastrals i altres element possibles, l'edificació descrita com a Habitatge ja té més de 67 anys d'antiguitat segons el institut ortogràfic de Catalunya. No tenint constància de ningun expedient obert des de la seva edificació per raó de indisciplina urbanística. DOTACIÓ D'AIGUA: . CONECTADA A LA XARXA DE REC DE LA TERRA ALTA PLANTACIÓ: 55.262 M2. AMETLLERS: 52.923 m2 VINYA: 2.339 M2. ACCES: A 3min, de Bot per carretera i 7 min per pista en bon estat. Amb un maset documentat per arreglar al teu gust i disfruta de la pau i tranquil·litat d'aquest entorn. I de les moltes activitats com la VIA VERDA, senderisme, banyar-te a les olles o a la Fontcalda, fer la travessa d'ESTELS DEL SUD i mil coses mes gaudint de la natura i desconnectant del estrès de la ciutat. Has pensat que es un lloc per viure-hi si la teva feina ho permet? Vistes panoràmiques a les muntanyes del Parc Natural de Tortosa Besseit. Mira-ho a les fotografies Contacta amb nosaltres per obtenir més informació. Clica a "CONTACTE" i hi trobaràs tant el meu telèfon com el formulari amb l'e-mail perquè pugui resoldre els teus dubtes. WEB:.
¿Necesitas más información?  / No

Recibir avisos de este inmueble

Guarda este inmueble y recibe notificaciones y novedades similares a esta vivienda

yaencontre (idealista) te informa que tus datos personales serán utilizados para crear tu Área Personal, dónde podrás gestionar tus avisos y enviarte información de nuestros productos según tus preferencias. Podrás ejercer tus derechos de protección de datos según la siguiente política de privacidad.

Ubicación

Bot

Anunciante

RUSTIC FINCA

Ref. anuncio:

025

Última actualización:

14/01/2024

Ver todos los inmuebles

Contacta con RUSTIC FINCA

yaencontre (idealista) te informa que tus datos personales serán utilizados para crear tu Área Personal y enviarte información de nuestros productos según tus preferencias. Facilitaremos tus datos al anunciante para que pueda atender tu petición. Podrás ejercer tus derechos de protección de datos según la siguiente política de privacidad.