Volver al listado

Edificio en venta en Ponent de 401 m²

450.000 €
401 m²

Descripción

JORDI LLAURADÓ IMMOBILIÀRIA li ofereix un edifici ideal per a inversors. La casa està totalment llogada proporcionant una bona renda anual. La casa és de l'època noucentista del segle XX. Amb els seus tres pisos, un per planta, i els baixos espaiosos i diàfans, situats al centre comercial de Reus. Una mostra destacada d'arquitectura urbana d'època. En aquest període del 1.900, es buscava la modernització i la funcionalitat, amb una clara influència de l'art nouveau i l'art déco. Les façanes solien ser planes, amb pocs elements decoratius, i la seva principal ornamentació estava en les portes, les finestres i els balcons. En aquesta casa, es pot observar aquesta tendència amb les seves finestres i les seves portes de fusta tallada amb motius geomètrics. Els balcons, amb les seves baranes de ferro forjat i de forma abombada, també aporten una gran bellesa a l'edifici. Els interiors de l'edifici també són un exemple de l'estil noucentista, amb uns sostres alts i amb motllures, les parets amb frisos decoratius, i uns paviments de paviment hidràulic que donen un aire elegant i sofisticat. Els baixos comercials, amplis i diàfans, segurament estan pensats per a albergar negocis moderns i innovadors, a l'alçada de l'època en què es van construir. En resum, aquesta casa del 1900 és un exemple excel·lent de l'arquitectura noucentista, amb detalls decoratius i funcionals que en destaquen la seva bellesa i estil. A més, el fet que els pisos i els locals estiguin llogats i que generin una renda estable, demostra que aquesta casa continua sent valorada i útil fins als nostres dies. A l'anunci a banda de les fotos de la façana hi ha algunes fotografies de detalls dels pisos i del local i també poden fer una visita virtual en un dels pisos, concretament al del tercer pis. No dubti a passar-nos un WhatsApp al si n'està interessat i vol fer una visita. Estem a la seva disposició.
¿Necesitas más información?  / No

Recibir avisos de este inmueble

Guarda este inmueble y recibe notificaciones y novedades similares a esta vivienda

yaencontre (idealista) te informa que tus datos personales serán utilizados para crear tu Área Personal, dónde podrás gestionar tus avisos y enviarte información de nuestros productos según tus preferencias. Podrás ejercer tus derechos de protección de datos según la siguiente política de privacidad.

Ubicación

Ponent, Reus

Por privacidad, el anunciante no ha indicado la dirección, pero puedes contactarle para conocerla.

¿Necesitas una hipoteca?

Precio del inmueble

Ahorro aportado

Plazo en años

Tipo de interés

Impuestos y gastos:0 €

Importe del préstamo:0 €

Tu cuota mensual:0 €

Estos resultados son orientativos, calculados con los números que has introducido.
Condiciones generales

Anunciante

Jordi Llauradó Immobiliària

Ref. anuncio:

101801396

Última actualización:

29/12/2023

Ver todos los inmuebles

Contacta con Jordi Llauradó Immobiliària

yaencontre (idealista) te informa que tus datos personales serán utilizados para crear tu Área Personal y enviarte información de nuestros productos según tus preferencias. Facilitaremos tus datos al anunciante para que pueda atender tu petición. Podrás ejercer tus derechos de protección de datos según la siguiente política de privacidad.