Volver al listado

Edificio en venta en avenida De Riudoms con piscina

390.000 €
766 m²

Características

Certificado energético no indicado

Descripción

TGNA GRUP, li ofereix una finca ubicada entre Reus i Riudoms. La finca és una propietat que combina elements urbans i rurals, amb una superfície total de 5474?m². A la propietat hi ha un edifici amb quatre apartaments, que ocupen una superfície construïda de 766?m². Aquesta finca ofereix un equilibri entre la tranquil·litat del camp i les comoditats de la ciutat. Amb una gran extensió de terreny, on es pot gaudir d'espais verds i zones enjardinades, així com de terreny per a cultius i la pràctica d'esports. La finca està totalment tancada amb una entrada a peu de carretera de dues portes de reixa de ferro típica dels masos de l'època. Els espais comuns estan configurats per una gran zona enjardinada amb un pinar i arbres majestuosos amb més de cent anys d'història. Aquest espai verd ofereix una sensació de tranquil·litat i benestar gràcies a la seva rica varietat de plantes i flors que s'hi poden cultivar. En aquest jardí també hi ha una piscina que convida a relaxar-se, refrescar-se i gaudir del sol durant els mesos més calorosos de l'any. Al costat de la piscina, hi ha una pista de tenis per als amants d'aquest esport que vulguin passar una estona jugant a la fresca. Si es prefereix gaudir d'una bona barbacoa, hi ha una zona habilitada per a això on es poden cuinar deliciosos plats a l'aire lliure. Finalment, per als amants dels horts, el jardí té una zona dedicada a l'horticultura on es poden cultivar diferents tipus de verdures i fruites. En resum, aquesta finca tancada és un espai natural d'excel·lència que combina la bellesa dels arbres amb les comoditats i el confort necessaris per a passar un temps inoblidable. L'edifici de quatre apartaments proporciona una gran oportunitat per a llogar en el cas dels que comprin siguin inversors o bé per a allotjar quatre famílies o bé quatre grups d'amics. Cada apartament té la seva pròpia entrada i les seves instal·lacions. És una bona oportunitat de comprar una propietat entre quatre persones siguin família o bé amics, per 97.500€ cadascun. Entenent que la compra inclou un terreny per a cultivar-lo, explotar-lo o bé gaudir-lo com a jardí d'esbarjo. L'edificació requereix petites intervencions de reforma per tal d'actualitzar els habitatges per fer-los més confortables i ecològics. En resum, aquesta finca és una propietat única que combina el millor dels dos mons: la natura i la vida urbana, amb un edifici que ofereix moltes possibilitats per als propietaris. No dubti a contactar amb nosaltres via Whatsapp al telèfon per tal de concertar una visita. Estem a la seva disposició.
¿Necesitas más información?  / No

Recibir avisos de este inmueble

Guarda este inmueble y recibe notificaciones y novedades similares a esta vivienda

yaencontre (idealista) te informa que tus datos personales serán utilizados para crear tu Área Personal, dónde podrás gestionar tus avisos y enviarte información de nuestros productos según tus preferencias. Podrás ejercer tus derechos de protección de datos según la siguiente política de privacidad.

Ubicación

Ponent, Reus

¿Necesitas una hipoteca?

Precio del inmueble

Ahorro aportado

Plazo en años

Tipo de interés

Impuestos y gastos:0 €

Importe del préstamo:0 €

Tu cuota mensual:0 €

Estos resultados son orientativos, calculados con los números que has introducido.
Condiciones generales

Anunciante

Jordi Llauradó Immobiliària

Ref. anuncio:

102934167

Última actualización:

29/12/2023

Ver todos los inmuebles

Contacta con Jordi Llauradó Immobiliària

yaencontre (idealista) te informa que tus datos personales serán utilizados para crear tu Área Personal y enviarte información de nuestros productos según tus preferencias. Facilitaremos tus datos al anunciante para que pueda atender tu petición. Podrás ejercer tus derechos de protección de datos según la siguiente política de privacidad.