Volver al listado

Local en venta en Poble Nou de 100 m²

120.000 €
1
100 m²

Descripción

Vols donar vida als teus somnis comercials en un local amb una molt bona ubicació a Manresa? No busquis més, tenim l'oportunitat perfecta per a tu al Carrer Sant Josep! Aquest local comercial en planta baixa disposa de 100m2 i ofereix un espai versàtil i acollidor que s'adapta a qualsevol tipus d'activitat que tinguis en ment. Sigui quina sigui la teva passió, aquesta ubicació t'encantarà. Situat en una àrea de bona afluència i amb bona visibilitat. Amb una façana ampla i vidrieres, el teu negoci serà visible des de lluny tant per vehicles com per vianants- Espai ampli i ben distribuït: Amb llibertat per a personalitzar-lo segons les teves necessitats i dissenyar-lo a la perfecció. Disposa d'un accés comode tant per a clients com per a empleats, amb zona de fàcil aparcament a prop i facilitat d'arribada mitjançant transport públic. No deixis escapar aquesta oportunitat única d'establir-te en un bon local comercial a la ciutat. Sigui quina sigui la teva visió empresarial, aquest és el lloc ideal per convertir-la en realitat. No esperis més! Aprofita aquesta oportunitat i fes créixer el teu negoci al Carrer Sant Josep de Manresa.
¿Necesitas más información?  / No

Recibir avisos de este inmueble

Guarda este inmueble y recibe notificaciones y novedades similares a esta vivienda

yaencontre (idealista) te informa que tus datos personales serán utilizados para crear tu Área Personal, dónde podrás gestionar tus avisos y enviarte información de nuestros productos según tus preferencias. Podrás ejercer tus derechos de protección de datos según la siguiente política de privacidad.

Ubicación

Poble Nou, Manresa

Por privacidad, el anunciante no ha indicado la dirección, pero puedes contactarle para conocerla.

Estudiar hipoteca

¿Necesitas una hipoteca?

No

Buscamos y comparamos la mejor opción con idealista / hipotecas

Anunciante

OIKIN Real Estate Personal Shoppers

Ref. anuncio:

OIINS00305

Última actualización:

13/03/2024

Ver todos los inmuebles

Contacta con OIKIN Real Estate Personal Shoppers

yaencontre (idealista) te informa que tus datos personales serán utilizados para crear tu Área Personal y enviarte información de nuestros productos según tus preferencias. Facilitaremos tus datos al anunciante para que pueda atender tu petición. Podrás ejercer tus derechos de protección de datos según la siguiente política de privacidad.