Volver al listado

Venta de nave en calle Trentados de 435 m²

320.000 €
330.000 €
3
435 m²

Descripción

Benvinguts a aquesta gran oportunitat per a empreses de transport o logística! Aquesta nau industrial és ideal per a camions trailers. Te una porta per persones, 1 per camions i un altre per cotxes o furgonetes petites. A més, disposa d'un gran pati privat tancat de 238m2, perfecte per a carregues i descàrregues. La planta inferior de 318m2 i l'altell de 115m2 ofereixen un ampli espai per a les activitats de la seva empresa. El despatx principal està equipat amb parquet, per a una millor comoditat dels empleats. El polígon on es troba la nave és tranquil i ofereix bones vistes a la zona de les vinyes. A més, està situat a només 2 km de l'AP 7, per a una millor connexió amb altres zones. A la planta oficina hi ha 2 wc i 1 plat de dutxa, mentre que a la planta baixa hi ha un wc addicional. En total, la nave té 435m2 construïts. A més, aquesta nave industrial es troba a peu de carrer i fa cantonada, el que la fa més accessible i visible per als clients. L'última activitat comercial que es va realitzar en aquesta nave va ser de magatzem i venta de vins. Té l' instal. lació per posar aire condicionat i alarma i un magatzem. L'aigua està donada d'alta. No deixeu escapar aquesta oportunitat única per a la vostra empresa!
¿Necesitas más información?  / No

Recibir avisos de este inmueble

Guarda este inmueble y recibe notificaciones y novedades similares a esta vivienda

yaencontre (idealista) te informa que tus datos personales serán utilizados para crear tu Área Personal, dónde podrás gestionar tus avisos y enviarte información de nuestros productos según tus preferencias. Podrás ejercer tus derechos de protección de datos según la siguiente política de privacidad.

Ubicación

Cabanyes, Les

¿Necesitas una hipoteca?

Precio del inmueble

Ahorro aportado

Plazo en años

Tipo de interés

Impuestos y gastos:0 €

Importe del préstamo:0 €

Tu cuota mensual:0 €

Estos resultados son orientativos, calculados con los números que has introducido.
Condiciones generales

Anunciante

Crispena s.l.

Crispena

Ref. anuncio:

80601

Última actualización:

19/04/2024

Ver todos los inmuebles

Contacta con Crispena s.l.

yaencontre (idealista) te informa que tus datos personales serán utilizados para crear tu Área Personal y enviarte información de nuestros productos según tus preferencias. Facilitaremos tus datos al anunciante para que pueda atender tu petición. Podrás ejercer tus derechos de protección de datos según la siguiente política de privacidad.