Volver al listado
20 FotosVídeoPlanos

Nave en venta en calle Riera de 1665 m²

949.000 €
3
1.665 m²

Descripción

Oferim una oportunitat d'inversió única a Campllong: dues naus adossades, unides com una sola nau, situades en una ubicació estratègica amb excel·lents instal·lacions i una rendibilitat molt interessant. Les naus es troben al polígon industrial de Campllong, just davant de la coneguda indústria de Louis Vuitton, i a prop de l'ampliació actual del mateix polígon. Aquestes naus són modernes, ben cuidades i ofereixen una estructura sòlida de formigó, garantint la seva durabilitat i seguretat. Les instal·lacions estan en un estat excel·lent, preparades per satisfer les necessitats dels llogaters i assegurar un funcionament eficient. Actualment, la coberta de les naus està llogada a una empresa de plaques solars, oferint una rendibilitat molt interessant per als inversors. La seva ubicació estratègica és un dels seus grans avantatges. Les naus es troben a menys de 5 km de la sortida de l'AP7 de Riudellots - aeroport de Vilobí d'Onyar, facilitant l'accés a les principals vies de comunicació i al transport de mercaderies. A més, el polígon industrial de Campllong està en constant creixement i desenvolupament, oferint una gran oportunitat per a futurs rendiments. Aquest anunci està dirigit principalment a inversors que busquin una inversió segura i rendible en el sector immobiliari industrial. Les naus ofereixen un potencial de creixement a llarg termini i la possibilitat de diversificar el seu patrimoni. Amb un llogater actiu i una rendibilitat garantida a través del lloguer de la coberta a l'empresa de plaques solars, aquesta és una inversió amb un gran potencial de retorn. No deixeu escapar aquesta oportunitat d'inversió a Campllong. Poseu-vos en contacte amb nosaltres avui mateix per obtenir més informació i concertar una visita a les naus. Aprofiteu aquesta oportunitat per ser part d'un projecte d'èxit en el sector industrial.
¿Necesitas más información?  / No

Recibir avisos de este inmueble

Guarda este inmueble y recibe notificaciones y novedades similares a esta vivienda

yaencontre (idealista) te informa que tus datos personales serán utilizados para crear tu Área Personal, dónde podrás gestionar tus avisos y enviarte información de nuestros productos según tus preferencias. Podrás ejercer tus derechos de protección de datos según la siguiente política de privacidad.

Ubicación

Campllong

¿Necesitas una hipoteca?

Precio del inmueble

Ahorro aportado

Plazo en años

Tipo de interés

Impuestos y gastos:0 €

Importe del préstamo:0 €

Tu cuota mensual:0 €

Estos resultados son orientativos, calculados con los números que has introducido.
Condiciones generales

Anunciante

IDEAL PSI

Som assessors immobiliaris amb serveis de consultoria integral, gestió de patrimoni, compr...

Ref. anuncio:

cAMPLLONG NAU eRIK

Última actualización:

19/03/2024

Ver todos los inmuebles

Contacta con IDEAL PSI

yaencontre (idealista) te informa que tus datos personales serán utilizados para crear tu Área Personal y enviarte información de nuestros productos según tus preferencias. Facilitaremos tus datos al anunciante para que pueda atender tu petición. Podrás ejercer tus derechos de protección de datos según la siguiente política de privacidad.