Volver al listado
11 FotosPlano

Oficina en venta en Eixample Nord – La Devesa con ascensor

170.000 €
175.000 €
1
81 m²

Características

  • Año de construcción: 1984
  • Entreplanta
  • Interior / exterior: exterior

Consumo

210 kWh/m² año

Emisiones

35 kg CO₂/m² año

Descripción

Benvinguts a una oportunitat única al cor de Girona! Esteu buscant l'espai perfecte per al vostre negoci en una de les ubicacions més privilegiades de la ciutat? No busqueu més! Tenim l'oficina ideal per a vosaltres al Carrer Migdia cantonada Carrer de la Creu. Imagineu treballar en un edifici impecablement mantingut, amb una entrada que us dóna la benvinguda amb el seu encant únic. Amb la comoditat d'un ascensor, aquesta oficina situada en l'entresòl us ofereix una experiència de treball incomparable. El punt destacat d'aquesta joia immobiliària és la seva façana de 7,90 metres al Carrer Migdia, la qual cosa garanteix una visibilitat incomparable per al vostre negoci. Necessiteu espai? Aquí el teniu! Amb un rebedor de 12 m2, una sala de reunions de 9,60 m2 i una sala principal de 25 m2, tindreu tot l'espai que necessiteu per realitzar les vostres activitats comercials amb comoditat i estil. Però això no és tot, hi ha més! Amb dos despatxos addicionals de 13 m2 i 7 m2, tindreu àrees privades perfectes per a la concentració i la productivitat. I no us preocupeu per les comoditats, perquè aquesta oficina compta amb un lavabo de cortesia de 2,90 m2 per a la comoditat dels vostres empleats i clients. Disposa de porta principal de seguretat, aacc i terres de parquet per afegir un toc d'elegància i confort, a més d'aire condicionat per garantir un ambient perfecte durant tot l'any. Amb instal·lacions d'aigua i llum en perfecte estat, podreu començar a treballar sense preocupacions des del primer dia. No deixeu passar aquesta oportunitat d'or per establir el vostre negoci en una ubicació incomparable al cor de Girona. Poseu-vos en contacte amb nosaltres avui mateix per organitzar una visita i fer realitat els vostres somnis empresarials!
¿Necesitas más información?  / No

Recibir avisos de este inmueble

Guarda este inmueble y recibe notificaciones y novedades similares a esta vivienda

yaencontre (idealista) te informa que tus datos personales serán utilizados para crear tu Área Personal, dónde podrás gestionar tus avisos y enviarte información de nuestros productos según tus preferencias. Podrás ejercer tus derechos de protección de datos según la siguiente política de privacidad.

Ubicación

Eixample Nord – La Devesa, Girona

El anunciante no ha indicado la dirección exacta o no desea mostrarla.

Estudiar hipoteca

¿Necesitas una hipoteca?

No

Buscamos y comparamos la mejor opción con idealista / hipotecas

Anunciante

Espai i viure + que serveis immobiliaris

Creiem i gaudim de la nostra feina, i d'entre tots els serveis que oferim, la principal pr...

Ref. anuncio:

104592514

Última actualización:

15/04/2024

Ver todos los inmuebles

Contacta con Espai i viure + que serveis immobiliaris

yaencontre (idealista) te informa que tus datos personales serán utilizados para crear tu Área Personal y enviarte información de nuestros productos según tus preferencias. Facilitaremos tus datos al anunciante para que pueda atender tu petición. Podrás ejercer tus derechos de protección de datos según la siguiente política de privacidad.