Volver al listado

Piso en venta en Franqueses del Vallès, les de 3 habitaciones con terraza y aire acondicionado

225.000 €
3
2
145 m²

Características

  • Aire acondicionado: otros
  • Combustible calefacción: electricidad
  • Estado: buen estado
  • Interior / exterior: exterior
  • Sistema calefacción: independiente
Certificado energético en trámite

Descripción

Pis en Venda a Corró D'Avall Fantàstic pis en planta baixa amb balcó i ampli acces directe al carrer. Aquest immoble destaca per la seva comoditat i funcionalitat, amb persiana enrollable, ventanal d'alumini i finestra per a una òptima il·luminació natural. L'accés a l'habitatge es fa per l'escala comunitària, garantint la seguretat i tranquil·litat dels seus habitants. A l'interior, trobem una acollidora sala de menjador amb cuina incorporada de 55 m² ideal per a compartir moments en família o amb amics. El pis disposa d'un bany complert amb dutxa i una suite amb bany incorporat. A més, compta amb diverses habitacions perfectament distribuïdes per a adaptar-se a les necessitats de cada família. Amb una superfície de 130 m², aquesta propietat ofereix un espai confortable i acollidor. Disposa d'una sala de jocs i despatx a la planta soterrani, perfectes per a gaudir de moments de lleure o treballar des de casa. La situació d'aquest pis és inmillorable, a Corró D'Avall, una zona tranquil·la i ben comunicada. A més, gaudeix de sol durant tot el dia i compta amb una terrassa comunitària i traster. Tot i no tenir plaça d'aparcament, es pot aparcar a la porta de l'habitatge amb facilitat. Amb una construcció de 145 m² i 130 m² útils, aquest pis ofereix 3 dormitoris i 2 banys. Es troba en segona mà, en bon estat de conservació. Compta amb calefacció de bomba de fred/calor elèctrica, és baix i exterior, amb ascensor i orientació sud. A més, disposa d'aire condicionat per a garantir el confort en tot moment. No dubtis en visitar aquest pis que et captivarà des del primer moment. Una oportunitat única per a trobar el teu nou llar.
¿Necesitas más información?  / No

Recibir avisos de este inmueble

Guarda este inmueble y recibe notificaciones y novedades similares a esta vivienda

yaencontre (idealista) te informa que tus datos personales serán utilizados para crear tu Área Personal, dónde podrás gestionar tus avisos y enviarte información de nuestros productos según tus preferencias. Podrás ejercer tus derechos de protección de datos según la siguiente política de privacidad.

Ubicación

Franqueses del Vallès, les

El anunciante no ha indicado la dirección exacta o no desea mostrarla.

¿Necesitas una hipoteca?

Precio del inmueble

Ahorro aportado

Plazo en años

Tipo de interés

Impuestos y gastos:0 €

Importe del préstamo:0 €

Tu cuota mensual:0 €

Estos resultados son orientativos, calculados con los números que has introducido.
Condiciones generales

Anunciante

Propietats Grama S. L.

Ref. anuncio:

104325622

Última actualización:

12/04/2024

Ver todos los inmuebles

Contacta con Propietats Grama S. L.

yaencontre (idealista) te informa que tus datos personales serán utilizados para crear tu Área Personal y enviarte información de nuestros productos según tus preferencias. Facilitaremos tus datos al anunciante para que pueda atender tu petición. Podrás ejercer tus derechos de protección de datos según la siguiente política de privacidad.