Volver al listado

Venta de piso en Casc Antic - Nou Cambrils de 3 habitaciones con terraza y garaje

215.000 €
3
2
87 m²

Características

  • Aire acondicionado: otros
  • Año de construcción: 2008
  • Estado: buen estado
  • Interior / exterior: exterior

Consumo

106 kWh/m² año

Emisiones

21 kg CO₂/m² año

Descripción

Benvingut a la teva nova llar a Cambrils, Tarragona! Zentrika Real Estate us porta l'oportunitat d'adquirir aquest magnífic immoble que combina confort, estil i funcionalitat. Aquest ampli pis de 87,00 m2 construïts té tot allò que necessites per viure còmodament. Amb 3 habitacions, 2 banys complets i una increïble terrassa de 10,00 m2, podràs gaudir de moments inoblidables amb la família i amics. A més, compta amb armaris encastats a totes les habitacions, cosa que et brinda un ampli espai d'emmagatzematge per tenir sempre tot en ordre. La ubicació daquest immoble és simplement immillorable. Al cor de Cambrils, estaràs a prop de tots els serveis necessaris per al teu dia a dia. Supermercats, restaurants, escoles, parcs i molt més, tot a pocs minuts de distància. A més, la zona compta amb ben comunicat amb transport públic perquè puguis desplaçar-te sense problemes per la ciutat. Però això no és tot, Zentrika Real Estate es preocupa per la teva comoditat i benestar, per això aquest pis està equipat amb calefacció de gas natural, caldera i radiadors, perquè puguis gaudir d'un ambient càlid i acollidor en els mesos d'hivern. A més, l'edifici disposa d'ascensor i està adaptat per a persones amb mobilitat reduïda perquè puguis accedir sense problemes a casa teva en qualsevol moment. La cuina moblada us permetrà preparar deliciosos menjars per als vostres éssers estimats, mentre que l'aire condicionat et mantindrà fresc en els dies calorosos d'estiu. I si ets amant de les mascotes, no et preocupis! Aquest immoble admet mascotes perquè puguis tenir el teu company de quatre potes amb tu en tot moment. No perdis l'oportunitat de viure en aquest pis meravellós a Cambrils. Contacta'ns avui mateix i deixa que Zentrika Real Estate t'acompanyi a cada pas del procés de compra. La teva nova llar t'espera!
¿Necesitas más información?  / No

Recibir avisos de este inmueble

Guarda este inmueble y recibe notificaciones y novedades similares a esta vivienda

yaencontre (idealista) te informa que tus datos personales serán utilizados para crear tu Área Personal, dónde podrás gestionar tus avisos y enviarte información de nuestros productos según tus preferencias. Podrás ejercer tus derechos de protección de datos según la siguiente política de privacidad.

Ubicación

Casc Antic - Nou Cambrils, Cambrils

El anunciante no ha indicado la dirección exacta o no desea mostrarla.

¿Necesitas una hipoteca?

Precio del inmueble

Ahorro aportado

Plazo en años

Tipo de interés

Impuestos y gastos:0 €

Importe del préstamo:0 €

Tu cuota mensual:0 €

Estos resultados son orientativos, calculados con los números que has introducido.
Condiciones generales

Anunciante

Zentrika

Ref. anuncio:

1275

Última actualización:

18/03/2024

Ver todos los inmuebles

Contacta con Zentrika

yaencontre (idealista) te informa que tus datos personales serán utilizados para crear tu Área Personal y enviarte información de nuestros productos según tus preferencias. Facilitaremos tus datos al anunciante para que pueda atender tu petición. Podrás ejercer tus derechos de protección de datos según la siguiente política de privacidad.