Volver al listado

Venta de piso en Err de 2 habitaciones con piscina y garaje

345.000 €
2
2
98 m²

Características

  • Combustible calefacción: electricidad
  • Estado: buen estado
  • Interior / exterior: exterior
  • Sistema calefacción: independiente

Consumo

269 kWh/m² año

Emisiones

8 kg CO₂/m² año

Descripción

Err: municipi de la Cerdanya francesa situat a la vall del Puigmal i a 7 km de Llívia. Poble acollidor i en plena natura, ideal per fer tot tipus d'esport a l'aire lliure, cal destacar el seu espai lúdic d'aigua, amb tobogan gegant, cascades, piscina d'ones, zona de pícnic, bar i un parc amb jocs pels nens. Tenim la planta baixa que tant desitges. Situada en una zona comunitària tranquil·la ( només 4 veïns) envoltada de muntanyes molt ben cuidada i envoltada de natura on podràs respirar aire pur, desconnectar de les aglomeracions de la ciutat i l'estrès de la feina. Planta baixa molt assolellada i lluminosa orientada a sud-oest. Molt ben conservada per entrar-hi a viure. Cal destacar: Gran saló menjador amb 2 finestrals, amb accés directe al jardí privat i comunitari. La llar de foc juntament amb el parquet a terra crea un ambient molt acollidor i confortable a tota la estança. Ampli cuina totalment equipada, amb finestra i oberta al saló menjador que permet estar en tot moment amb la família o convidats. Disposa: Superfície de 98 m2, 2 habitacions dobles amb grans armaris encastats, 2 banys complets, 1 espai diàfan, calefacció elèctrica, plaça de pàrquing coberta de 13,55 m2, traster de 7.92 m2 i zona comunitària enjardinada.
¿Necesitas más información?  / No

Recibir avisos de este inmueble

Guarda este inmueble y recibe notificaciones y novedades similares a esta vivienda

yaencontre (idealista) te informa que tus datos personales serán utilizados para crear tu Área Personal, dónde podrás gestionar tus avisos y enviarte información de nuestros productos según tus preferencias. Podrás ejercer tus derechos de protección de datos según la siguiente política de privacidad.

Ubicación

Err

El anunciante no ha indicado la dirección exacta o no desea mostrarla.

Estudiar hipoteca

¿Necesitas una hipoteca?

No

Buscamos y comparamos la mejor opción con idealista / hipotecas

Anunciante

Verquivall

A Verquivall sóm un equip de tècnics de dilatada experiència en els diferents àmbits de la...

Ref. anuncio:

VP-49

Última actualización:

28/02/2024

Ver todos los inmuebles

Contacta con Verquivall

yaencontre (idealista) te informa que tus datos personales serán utilizados para crear tu Área Personal y enviarte información de nuestros productos según tus preferencias. Facilitaremos tus datos al anunciante para que pueda atender tu petición. Podrás ejercer tus derechos de protección de datos según la siguiente política de privacidad.