Volver al listado
41 FotosPlano

Venta de piso en Viladecavalls de 3 habitaciones con calefacción

169.000 €
3
1
80 m²

Características

  • Combustible calefacción: gas natural
  • Estado: buen estado
  • Interior / exterior: exterior
  • Planta 2ª
  • Sistema calefacción: independiente
Certificado energético no indicado

Descripción

Pis de 80m2 segons registre, ubicat al centre del poble de Viladecavalls amb tots els serveis a un pas: Farmàcia, ajuntament, llar d'infants, escola, veterinari, supermercat, Cap, bibliooteca, escola de musica, fruiteria, Correus, entre altres. Amés de disposar de tots aquests serveis sense necessitat de desplaçar-nos en vehicle, tenim unes fantàstiques vistes des de l'habitatge que es distribueix en: rebedor, habitacio 1ª de 6'7m2, habitació 2ª de 7m2, i habitació 3ª de 9'25m2, aquesta última més adient com la de matrimoni. A continuació trobem el bany complet amb plat de dutxa, la cuina amb pica TEKA, vitroceràmica i forn BALAY, mobles seminous i en perfecte estat. Safareig integrat a la mateixa cuina(on tenim la caldera del gas). Al final del pis tenim un menjador amb una entrada de llum i unes vistes genials. També disposem d'una terrassa comunitària on poder estendre amb comoditat la bogada o simplement pendre l'aire. El pis disposa de calefacció de gas, al. lumini doble vidre i molta lluminositat. Totes les estances són exteriors. El pis ha estat llogat fins fa poc, s'hi pot viure amb bones condicions, sense necessitat de fer grans reformes, tenint en conte que les partides de la calefacció i els tancaments exteriors estan en perfecte estat. No disposa de pàrquing ni balcó. Perfecte per viure-hi, però també com a inversió, donada la seva privilegiada ubicació.
¿Necesitas más información?  / No

Recibir avisos de este inmueble

Guarda este inmueble y recibe notificaciones y novedades similares a esta vivienda

yaencontre (idealista) te informa que tus datos personales serán utilizados para crear tu Área Personal, dónde podrás gestionar tus avisos y enviarte información de nuestros productos según tus preferencias. Podrás ejercer tus derechos de protección de datos según la siguiente política de privacidad.

Ubicación

Viladecavalls

El anunciante no ha indicado la dirección exacta o no desea mostrarla.

¿Necesitas una hipoteca?

Precio del inmueble

Ahorro aportado

Plazo en años

Tipo de interés

Impuestos y gastos:0 €

Importe del préstamo:0 €

Tu cuota mensual:0 €

Estos resultados son orientativos, calculados con los números que has introducido.
Condiciones generales

Anunciante

Tossallar

Ref. anuncio:

104449830

Última actualización:

16/04/2024

Ver todos los inmuebles

Contacta con Tossallar

yaencontre (idealista) te informa que tus datos personales serán utilizados para crear tu Área Personal y enviarte información de nuestros productos según tus preferencias. Facilitaremos tus datos al anunciante para que pueda atender tu petición. Podrás ejercer tus derechos de protección de datos según la siguiente política de privacidad.