Volver al listado

Venta de piso en Centre - Reus de 5 habitaciones con terraza y balcón

155.000 €
5
2
137 m²

Características

  • Aire acondicionado: otros
  • Año de construcción: 1920
  • Combustible calefacción: gas natural
  • Estado: buen estado
  • Interior / exterior: exterior
  • Planta 2ª
  • Sistema calefacción: independiente

Consumo

183 kWh/m² año

Emisiones

39 kg CO₂/m² año

Descripción

TGNA GRUP, li ofereix un pis d'estil clàssic de 5 habitacions, tres d'elles dobles. Quatre de les habitacions tenen un balcó amb vistes al carrer, perquè puguis gaudir de la brisa fresca i les vistes des de qualsevol estança de la casa. L'altre, la quinta, té la sortida a una terrassa semicoberta d'uns 15 m². Aquesta terrassa és una de les característiques més encantadores d'aquest pis. Situada al cor de la propietat, aquest espai exterior tancat et permetrà gaudir de moments de calma i intimitat, rodejat de vegetació i mobiliari acollidor. Serà el lloc perfecte per a prendre un cafè al matí o per organitzar sopars íntims amb amics i família. Els sostres són alts que afavoreixen la sensació d'amplitud i elegància, aquesta propietat és ideal per a aquells que busquen una combinació perfecta entre encant tradicional i comoditat moderna. En entrar a l'habitatge, ens trobem amb un rebedor gran també amb balcó on entra el sol tot el matí i el migdia. La casa, molt lluminosa, està molt ben orientada a Est, Sud i Oest, i per això el sol hi toca tot el dia. Des del rebedor, podràs accedir a les diferents estances de la casa passant per un menjador-estar molt espaiós. Ideal per a inversors. El pis és ideal per a llogar-lo per estudiants o bé per habitacions a persones treballadores que es desplacin a Reus per temporades. ACTUALMENT ESTÀ LLOGAT AMB UNA RENDA DE 780€ MENSUALS! Arrendataris amb bon perfil. Es ven amb tots els mobles que es veuen a les fotos. NO DISPOSA D'ASCENSOR! No dubti a contactar per whatsapp al tel. Estem a la seva disposció.
¿Necesitas más información?  / No

Recibir avisos de este inmueble

Guarda este inmueble y recibe notificaciones y novedades similares a esta vivienda

yaencontre (idealista) te informa que tus datos personales serán utilizados para crear tu Área Personal, dónde podrás gestionar tus avisos y enviarte información de nuestros productos según tus preferencias. Podrás ejercer tus derechos de protección de datos según la siguiente política de privacidad.

Ubicación

Centre, Reus

Por privacidad, el anunciante no ha indicado la dirección, pero puedes contactarle para conocerla.

¿Necesitas una hipoteca?

Precio del inmueble

Ahorro aportado

Plazo en años

Tipo de interés

Impuestos y gastos:0 €

Importe del préstamo:0 €

Tu cuota mensual:0 €

Estos resultados son orientativos, calculados con los números que has introducido.
Condiciones generales

Anunciante

Jordi Llauradó Immobiliària

Ref. anuncio:

101453856

Última actualización:

29/12/2023

Ver todos los inmuebles

Contacta con Jordi Llauradó Immobiliària

yaencontre (idealista) te informa que tus datos personales serán utilizados para crear tu Área Personal y enviarte información de nuestros productos según tus preferencias. Facilitaremos tus datos al anunciante para que pueda atender tu petición. Podrás ejercer tus derechos de protección de datos según la siguiente política de privacidad.