Volver al listado

Venta de piso en Centre - Reus de 3 habitaciones con balcón y aire acondicionado

370.000 €
3
2
152 m²

Características

  • Aire acondicionado: otros
  • Año de construcción: 1977
  • Combustible calefacción: electricidad
  • Estado: buen estado
  • Interior / exterior: exterior
  • Planta 4ª
  • Sistema calefacción: independiente
Certificado energético en trámite

Descripción

JORDI LLAURADÓ IMMOBILIÀRIA li ofereix un pis elegant i acollidor al cor del centre de la ciutat de Reus, brindant una experiència de vida única. El rebedor, juntament amb el saló-menjador del pis, destaca per la seva majestuositat de motllures a les parets, accentuant un toc clàssic i distingit a la seva decoració. Una llar de foc de marbre negre presideix la zona de sofàs, ideal per als dies freds d'hivern. Un gran finestral amb tancaments corredors, dona sortida a una petita terrassa davant mateix de la plaça amb excel·lents vistes. La cuina office és àmplia i totalment equipada, amb una entrada de servei directa des de l'escala. Compta amb una taula central que fomenta la convivència i la vida diària familiar, a més d'estar equipada amb electrodomèstics de primera qualitat. També disposa d'un rentador independent per a facilitar la bugaderia i permetre estendre amb comoditat. El pis té tres habitacions, distribuïdes en dues zones molt ben diferenciades. Dues d'aquestes són dobles i ofereixen excel·lents vistes a la plaça del prim a través d'un gran finestral. El bany associat a aquesta zona és ampli, còmode i amb un generós plat de dutxa que compleix amb les més altes expectatives. L'habitació principal és una suite que consta d'una primera estança com a vestidor amb armaris, la zona de dormitori i un gran bany. Aquesta suite és una autèntica joia, situada a la part interior del pis per assegurar la màxima privadesa i tranquil·litat. La seva posició a la part interior ofereix un entorn tranquil i allunyat del bullici exterior, creant així un refugi íntim per gaudir de moments de calma dins de la pròpia llar. Aquesta suite consta de tres parts: el vestidor a l'entrada que convida a organitzar la roba mantenint un ambient ordenat, la zona de dormitori prou espaiosa i el bany, amb dues zones ben diferenciades, el tocador i la zona de dutxa i WC. El pis disposa també d'un traster mitjà al final del passadís entre les dues zones de dormitoris, ideal per a estris d'esport, zona de vestidor o maletes. En resum, és un pis confortable amb un bon veïnatge, perfecte per a viure en família amb totes les comoditats d'estar al cor de la ciutat. El pis es ven amb una plaça de pàrquing per 15.000€ addicionals. No dubti a contactar amb nosaltres per obtenir més informació o per concertar una visita. Estem a la seva disposició.
¿Necesitas más información?  / No

Recibir avisos de este inmueble

Guarda este inmueble y recibe notificaciones y novedades similares a esta vivienda

yaencontre (idealista) te informa que tus datos personales serán utilizados para crear tu Área Personal, dónde podrás gestionar tus avisos y enviarte información de nuestros productos según tus preferencias. Podrás ejercer tus derechos de protección de datos según la siguiente política de privacidad.

Ubicación

Centre, Reus

Por privacidad, el anunciante no ha indicado la dirección, pero puedes contactarle para conocerla.

¿Necesitas una hipoteca?

Precio del inmueble

Ahorro aportado

Plazo en años

Tipo de interés

Impuestos y gastos:0 €

Importe del préstamo:0 €

Tu cuota mensual:0 €

Estos resultados son orientativos, calculados con los números que has introducido.
Condiciones generales

Anunciante

Jordi Llauradó Immobiliària

Ref. anuncio:

103599294

Última actualización:

06/04/2024

Ver todos los inmuebles

Contacta con Jordi Llauradó Immobiliària

yaencontre (idealista) te informa que tus datos personales serán utilizados para crear tu Área Personal y enviarte información de nuestros productos según tus preferencias. Facilitaremos tus datos al anunciante para que pueda atender tu petición. Podrás ejercer tus derechos de protección de datos según la siguiente política de privacidad.