Volver al listado

Terreno en venta en calle De Xerta de 5689 m²

28.000 €
5.689 m²

Descripción

Finca d'oliveres en producció amb una superfície de 5.689m2. Amb un magatzem agrícola de 100m2, amb parets d'obra ceràmica i teulada de xapa. La finca disposa d'aigua de reg i esta al costat del poble, en concret al costat de les piscines municipals. L'accés a la finca es mitjançant un camí de formigó. L'accés es directe desde el poble. La finca disposa de més de 100 oliveres amb producció. A més a més d'una zona que s'ha destinat a hort. Aquesta finca es ideal per algú que vulgui fer-se la seva producció d'oli. A més el lloc es magnífic. Des de la finca es pot gaudir de les vistes a la mola i la tossa dues muntanyes emblemàtiques de la població. Cal saber que Prat de Comte es un pobles molt petit però molt ben cuidat, i amb serveis que només podríem trobar a poblacions grans. Ofereix els serveis d'Escoles amb menjador escolar amb llengua Anglesa, Consultori mèdic, farmaciola, piscines municipals, zona de parcs i esports, botiga, bars, restaurants, alberg i allotjaments rurals. La població esta molt ben comunicada amb Tortosa i Alcañiz, gracies a les línies d'autobusos que passen per la població. A més en el cas d'arribar a Tortosa, des de la mateixa estació podem enllaçar amb autobusos que ens portin a Tarragona, a l'aeroport del Prat i a Barcelona.
¿Necesitas más información?  / No

Recibir avisos de este inmueble

Guarda este inmueble y recibe notificaciones y novedades similares a esta vivienda

yaencontre (idealista) te informa que tus datos personales serán utilizados para crear tu Área Personal, dónde podrás gestionar tus avisos y enviarte información de nuestros productos según tus preferencias. Podrás ejercer tus derechos de protección de datos según la siguiente política de privacidad.

Ubicación

Prat de Comte

Anunciante

Bioespais

Ref. anuncio:

29413-TAPRA04

Última actualización:

05/07/2023

Ver todos los inmuebles

Contacta con Bioespais

yaencontre (idealista) te informa que tus datos personales serán utilizados para crear tu Área Personal y enviarte información de nuestros productos según tus preferencias. Facilitaremos tus datos al anunciante para que pueda atender tu petición. Podrás ejercer tus derechos de protección de datos según la siguiente política de privacidad.