Volver al listado

Venta de terreno en Lliçà d´Amunt de 28752 m²

365.000 €
28.752 m²

Descripción

Es tracta d'un sòl urbanitzable no consolidat de 28.752 m². Es troba dins del PAU 11 - Barri Can Bosc amb una superfície total de 20.930 m². Edificabilitat bruta: 0,41 m2t/m2s Sostre edificable i residencial: 8.286, 70 m2t Del sostre edificable un 21% serà en HPP règim general, el 12% en HPP règim preu concertat i un 67% habitatge lliure. Unitats aprox. : 62 Clau: 3b - Ciutat jardí: modalitat 2 i 5e5 Ordenació específica Can Bosc Habitatge unifamiliar en filera. El percentatge de propietat en el sector que s'està venent és del 48,87%. La situació d'aquesta finca és immillorable, prop del centre històric de la població, a 5 minuts de l'església, de l'ajuntament, Centre d'Atenció primària, escoles i institut, policia, serveis i comerços en general, farmàcia i supermercats. En el municipi, a més dels cicles d'ensenyament obligatori, es poden cursar també estudis de batxillerat i es disposa d'una escola municipal de música. Un centre d'assistència primària (CAP) satisfà les necessitats sanitàries dels seus habitants. El diumenge se celebra el mercat setmanal. Prop del centre logístic Mango, l'empresa tèxtil catalana ha construït a Lliçà d'Amunt el seu centre logístic, és una de les inversions empresarials més importants en quantitat econòmica en els últims anys al Vallès Oriental. A tocar també del nou Parc Comercial Can Montcau de Lliçà d'Amunt que va obrir les seves portes amb l'objectiu de convertir-se en un eix comercial de primer nivell al Vallès Oriental, afavorint la dinamització de la zona.
¿Necesitas más información?  / No

Recibir avisos de este inmueble

Guarda este inmueble y recibe notificaciones y novedades similares a esta vivienda

yaencontre (idealista) te informa que tus datos personales serán utilizados para crear tu Área Personal, dónde podrás gestionar tus avisos y enviarte información de nuestros productos según tus preferencias. Podrás ejercer tus derechos de protección de datos según la siguiente política de privacidad.

Ubicación

Lliçà d´Amunt

Por privacidad, el anunciante no ha indicado la dirección, pero puedes contactarle para conocerla.

Estudiar hipoteca

¿Necesitas una hipoteca?

No

Buscamos y comparamos la mejor opción con idealista / hipotecas

Anunciante

Garrell Real Estate

Te acompañamos en la inversión más grande de tu vida.

Ref. anuncio:

CB3

Última actualización:

23/11/2023

Ver todos los inmuebles

Contacta con Garrell Real Estate

yaencontre (idealista) te informa que tus datos personales serán utilizados para crear tu Área Personal y enviarte información de nuestros productos según tus preferencias. Facilitaremos tus datos al anunciante para que pueda atender tu petición. Podrás ejercer tus derechos de protección de datos según la siguiente política de privacidad.