Volver al listado
10 FotosPlanos

Terreno en venta en Centre - Castellar del Vallès de 151 m²

110.000 €
151 m²

Descripción

ESPAI PROPI t'ofereix la possiblitat de somiar la teva llar. Tu decideixes! Vols una casa en una sola planta amb 1 habitació, cuina i menjador, o millor destinar la planta baixa a garatge, cuina, menjador i gran jardí i les plantes superiors a habitacions i zona de treball? Pots crear la teva llar segons les teves necessitats! A Castellar, a 5 minuts del centre, trobaràs el terreny ideal per construir casa teva. Un solar sense edificar de 5.4m de façana i 28m de profunditat, sobre el qual ja tenim un avantprojecte fet que et pot ajudar a distribuir la teva nova llar. Si no t'encaixa la distribució que et presentem, la podràs modificar segons els teus interessos, i els acabats del projecte els escolliràs tu per fer d'aquesta gran oportunitat el teu espai propi. No t'ho pensis més! És el moment d'escollir on vols viure i com vols viure! Terra de parquet o millor ceràmic? Calefacció de gas o aerotèrmia? 100% al teu gust, i en una ubicació excel·lent. Vine i comprova-ho per tu mateix/a! Nosaltres t'ajudem a trobar el finançament. (*)Els impostos i despeses de compra-venda (aprox. 2.000€) no estan incloses en el preu. El preu només inclou el solar, no inclou el projecte ni la construcció. Per més informació consulta:.
¿Necesitas más información?  / No

Recibir avisos de este inmueble

Guarda este inmueble y recibe notificaciones y novedades similares a esta vivienda

yaencontre (idealista) te informa que tus datos personales serán utilizados para crear tu Área Personal, dónde podrás gestionar tus avisos y enviarte información de nuestros productos según tus preferencias. Podrás ejercer tus derechos de protección de datos según la siguiente política de privacidad.

Ubicación

Centre, Castellar del Vallès

El anunciante no ha indicado la dirección exacta o no desea mostrarla.

Estudiar hipoteca

¿Necesitas una hipoteca?

No

Buscamos y comparamos la mejor opción con idealista / hipotecas

Anunciante

ESPAI PROPI

ESPAI PROPI - Serveis immobiliaris a mida. Oferim un servei d'assessorament, acompanyament...

Ref. anuncio:

V-CAST-SANTJAUME

Última actualización:

01/04/2024

Ver todos los inmuebles

Contacta con ESPAI PROPI

yaencontre (idealista) te informa que tus datos personales serán utilizados para crear tu Área Personal y enviarte información de nuestros productos según tus preferencias. Facilitaremos tus datos al anunciante para que pueda atender tu petición. Podrás ejercer tus derechos de protección de datos según la siguiente política de privacidad.