Volver al listado

Venta de terreno en paseo La Plana de 1390 m²

275.000 €
1.390 m²

Descripción

Un solar impressionant a Sant Joan de les Abadesses, un poble que ofereix un entorn pintoresc i tranquil, t'espera per ser el lloc on construir la teva casa de somni. La ubicació d'aquesta finca de 1.390 m2. és simplement perfecta, en una zona residencial exclusiva i envoltada únicament per cases aïllades i en un entorn de bellesa natural de la regió amb vista a les muntanyes de Sant Amand i serra Cavallera, paratges que et captivaran. També ofereix un accés fàcil als serveis i les comoditats necessàries, a prop de les pistes de tenis, la piscina municipal i a sis minuts caminant del nucli històric de la vila. Imagina construir la teva pròpia llar en aquest solar que et permetrà gaudir de la privacitat i l'espai suficient per a tots els teus projectes i idees, una residència moderna o tradicional amb jardí, zona de barbacoa, piscina i amb tot l'espai que desitges per gaudir de les reunions familiars o amb els amics. Paràmetres urbanístics: Zona d'intensitat 1 (9.1) Ocupació màxima 30% Edificabilitat 0,40 m2/m2.
¿Necesitas más información?  / No

Recibir avisos de este inmueble

Guarda este inmueble y recibe notificaciones y novedades similares a esta vivienda

yaencontre (idealista) te informa que tus datos personales serán utilizados para crear tu Área Personal, dónde podrás gestionar tus avisos y enviarte información de nuestros productos según tus preferencias. Podrás ejercer tus derechos de protección de datos según la siguiente política de privacidad.

Ubicación

Sant Joan de les Abadesses

Estudiar hipoteca

¿Necesitas una hipoteca?

No

Buscamos y comparamos la mejor opción con idealista / hipotecas

Anunciante

IMMORIPOLLESA

Immoripollesa, la teva immobiliària de referència a Ripoll i comarca amb més de 50 anys d'...

Ref. anuncio:

CV61

Última actualización:

30/11/2023

Ver todos los inmuebles

Contacta con IMMORIPOLLESA

yaencontre (idealista) te informa que tus datos personales serán utilizados para crear tu Área Personal y enviarte información de nuestros productos según tus preferencias. Facilitaremos tus datos al anunciante para que pueda atender tu petición. Podrás ejercer tus derechos de protección de datos según la siguiente política de privacidad.