Volver al listado
10 FotosVirtual TourVídeo

Terreno en venta en avenida Del Ripollès de 1050 m²

835.000 €
1.050 m²

Descripción

Solar únic per una gran promoció d'aparcaments i habitatges En el poble de Ripoll, situat en ple Prepirineu i excel·lentment comunicat, a tan sols una hora en cotxe de Barcelona per autopista i de Girona per l'eix transversal, amb accés directe per carretera nacional a les valls de Ribes i Camprodon. Trobem aquest sòl urbà d'aproximadament 1.050 m2 amb façana a tres carrers: Puigmal, Santa Magdalena i l'avinguda del Ripollès, dins del nucli urbà de Ripoll, sector de la carretera de Barcelona. Aquest sector, destaca per una sòlida implantació d'equipaments: comercials, amb un mercat setmanal els dimecres, educatius amb l'IES Abat Oliba i l'Escola de primària Joan Maragall, esportius amb piscina i pavelló municipal, camp de futbol, socials amb l'Hotel d'Entitats Ripoll, zones verdes i de lleure com la Devesa del Pla i religiós com la Parròquia de Sant Josep Obrer. El servei de parada d'autobús es troba a la mateixa carretera de Barcelona, l'estació d'autobús (línia a Girona, Vic i Barcelona) i la Renfe estan a uns 10 minuts caminant. Les característiques d'edificabilitat són les següents: Zonificació l'eixample. Ocupació: Planta soterrània de 1.050 m2 (destinada a aparcament), planta baixa de 1.050 m2 (destinada a aparcament o ús comercial), plantes pisos amb 935 m2 per planta (destinades a habitatges, PP4) i profunditat edificable en plantes pisos de 15 metres. Superfície total edificable, 5.840 m2. Aquest sòl disposa de tots els serveis urbans disponibles a peu de façana.
¿Necesitas más información?  / No

Recibir avisos de este inmueble

Guarda este inmueble y recibe notificaciones y novedades similares a esta vivienda

yaencontre (idealista) te informa que tus datos personales serán utilizados para crear tu Área Personal, dónde podrás gestionar tus avisos y enviarte información de nuestros productos según tus preferencias. Podrás ejercer tus derechos de protección de datos según la siguiente política de privacidad.

Ubicación

Ripoll

Estudiar hipoteca

¿Necesitas una hipoteca?

No

Buscamos y comparamos la mejor opción con idealista / hipotecas

Anunciante

IMMORIPOLLESA

Immoripollesa, la teva immobiliària de referència a Ripoll i comarca amb més de 50 anys d'...

Ref. anuncio:

CV49

Última actualización:

02/02/2024

Ver todos los inmuebles

Contacta con IMMORIPOLLESA

yaencontre (idealista) te informa que tus datos personales serán utilizados para crear tu Área Personal y enviarte información de nuestros productos según tus preferencias. Facilitaremos tus datos al anunciante para que pueda atender tu petición. Podrás ejercer tus derechos de protección de datos según la siguiente política de privacidad.