Volver al listado
8 FotosVídeoPlano

Venta de terreno en calle Lluis Millet de 1023 m²

79.000 €
90.000 €
1.023 m²

Descripción

Magnífic terreny de 1.023 m2 (66 mts de llarg * 20,5 mts d'amplada). Consolidat com a urbà, que esdevé una oportunitat excepcional per a la construcció d'un habitatge unifamiliar en una zona privilegiada: Rodejada de plena naturalesa. Aquesta oportunitat únic et situa a 10 minuts en cotxe dels encantadors pobles de, Cardedeu, La Garriga, etc, i a 30 minuts de Granollers. Les característiques d'edificabilitat són les següents: FAÇANA MÍNIMA, 18 METRES OCUPACIÓ DEL 40% DEL TERRENY > 400 METROS QUADRATS DE PLANTA PLANTES > PLANTA BAIXA + 1. ALTURA MÀXIMA 9 METROS. El segon pis no pot ocupar més del 50% del primer pis. EDIFICABILITAT > 0,4: 400 METROS QUADRATS REPARTITS EN 2 PLANTES INCLINACIÓ MÀXIMA DE LA COBERTA < 30%, SEPARACIÓ > 10 METRES DEL VIAL, 5 METRES LATERAL I FONS. No deixis passar aquesta oportunitat d'adquirir un terreny que ofereix comoditat, versatilitat i una ubicació privilegiada. Contacta'ns avui mateix per a programar una visita i fer realitat el teu somni. * El PVP indicat no inclou impostos ni despeses d'Escriptura. Les superfícies expressades en aquesta pàgina tenen caràcter descriptiu i són aproximades. Els preus poden ser susceptibles de modificació sense previ avís. Encertar el teu propòsit de llar, amb seguretat i confiança, és la nostra raó de ser.
¿Necesitas más información?  / No

Recibir avisos de este inmueble

Guarda este inmueble y recibe notificaciones y novedades similares a esta vivienda

yaencontre (idealista) te informa que tus datos personales serán utilizados para crear tu Área Personal, dónde podrás gestionar tus avisos y enviarte información de nuestros productos según tus preferencias. Podrás ejercer tus derechos de protección de datos según la siguiente política de privacidad.

Ubicación

Cànoves i Samalús

Estudiar hipoteca

¿Necesitas una hipoteca?

No

Buscamos y comparamos la mejor opción con idealista / hipotecas

Anunciante

Esteve Arquitectes

Amb Esteve Arquitectes, ets a casa.

Ref. anuncio:

103812075

Última actualización:

06/05/2024

Ver todos los inmuebles

Contacta con Esteve Arquitectes

yaencontre (idealista) te informa que tus datos personales serán utilizados para crear tu Área Personal y enviarte información de nuestros productos según tus preferencias. Facilitaremos tus datos al anunciante para que pueda atender tu petición. Podrás ejercer tus derechos de protección de datos según la siguiente política de privacidad.