Volver al listado
31 FotosVídeo

Terreno en venta en Fornells de la Selva de 10901 m²

3.107.000 €
10.901 m²

Descripción

"Oportunitat imperdible a Fornells de la Selva: Parcel·les industrials consolidades i estratègicament ubicades en el nou polígon industrial. Ideal per a empresaris industrials, aquestes parcel·les ofereixen múltiples avantatges per al creixement i el desenvolupament del teu negoci. Característiques destacades: Excel·lent ubicació limítrofa i amb possibilitat d'agrupar-les per crear una sola parcel·la de fins a 10.901 m² aproximadament. Façanes impressionants i accessos de qualitat superior. Vies amples i espaiós polígon industrial i comercial. Situat a prop de la sortida de l'AP7 Fornells de la Selva, a poca distància de Girona capital. Aptes per a una àmplia varietat d'usos, incloent-hi els sectors industrial, logístic, esportiu i d'oficines, entre d'altres. Aprofita aquesta rara oportunitat, ja que l'oferta de parcel·les d'aquestes dimensions i amb aquestes excel·lents prestacions és limitada. Contacteu amb nosaltres per obtenir més informació i t'ajudarem a trobar la parcel·la que millor s'ajusti a les teves necessitats. ".
¿Necesitas más información?  / No

Recibir avisos de este inmueble

Guarda este inmueble y recibe notificaciones y novedades similares a esta vivienda

yaencontre (idealista) te informa que tus datos personales serán utilizados para crear tu Área Personal, dónde podrás gestionar tus avisos y enviarte información de nuestros productos según tus preferencias. Podrás ejercer tus derechos de protección de datos según la siguiente política de privacidad.

Ubicación

Fornells de la Selva

El anunciante no ha indicado la dirección exacta o no desea mostrarla.

Estudiar hipoteca

¿Necesitas una hipoteca?

No

Buscamos y comparamos la mejor opción con idealista / hipotecas

Anunciante

IDEAL PSI

Som assessors immobiliaris amb serveis de consultoria integral, gestió de patrimoni, compr...

Ref. anuncio:

100737473

Última actualización:

10/08/2023

Ver todos los inmuebles

Contacta con IDEAL PSI

yaencontre (idealista) te informa que tus datos personales serán utilizados para crear tu Área Personal y enviarte información de nuestros productos según tus preferencias. Facilitaremos tus datos al anunciante para que pueda atender tu petición. Podrás ejercer tus derechos de protección de datos según la siguiente política de privacidad.