Volver al listado
22 FotosVídeoPlanos

Venta de terreno en plaza Industrial Torroella de 3500 m²

1.449.000 €
3.500 m²

Descripción

Descobreix aquesta oportunitat única per establir el teu negoci davant de l'AP-7, una de les principals rutes de transport a nivell nacional! Aquest espai comercial o industrial, amb una façana impressionant de 38 metres, és perfecte per a empreses amb una visió nacional i una marca que vulgui destacar. Imagina el potencial de visibilitat que podràs aconseguir amb aquesta ubicació privilegiada. Amb milers de vehicles que passen cada dia per l'autopista, tindràs l'oportunitat de captar l'atenció de clients nous i fidelitzar els existents. La façana a dos carrers proporciona encara més visibilitat i possibilitats per a la teva marca. A més a més, la proximitat amb la sortida Oest de Domeny - St Gregori i la cèlebre fàbrica de Nestlè et garanteixen un trànsit constant de persones, potencials clients, i col·laboradors, aportant dinamisme i flux d'activitat al teu negoci. Amb una superfície de 3.500 m2, aquesta nau aïllada a quatre vents té el potencial per acollir qualsevol activitat comercial, industrial o logística. Sigui quina sigui la teva activitat, aquest espai està preparat per al teu èxit, tot i que es descarta l'ús com a hotel. No deixis escapar aquesta oportunitat única de posicionar el teu negoci a nivell nacional i destacar davant la competència. Si busques un bon posicionament per a la teva empresa i remarcar la teva marca, aquest és l'espai ideal per aconseguir-ho. Si vols formar part d'aquesta exclusiva ubicació comercial i gaudir d'una visibilitat sense precedents, posa't en contacte amb nosaltres avui mateix per a concertar una visita i conèixer totes les possibilitats que aquest espai et pot oferir. No esperis més, aquesta oportunitat no durarà gaire temps! Estem emocionats d'oferir-te aquesta oportunitat única per fer créixer el teu negoci i destacar en l'escena nacional. T'esperem amb els braços oberts per mostrar-te aquest increïble espai davant de l'AP-7.
¿Necesitas más información?  / No

Recibir avisos de este inmueble

Guarda este inmueble y recibe notificaciones y novedades similares a esta vivienda

yaencontre (idealista) te informa que tus datos personales serán utilizados para crear tu Área Personal, dónde podrás gestionar tus avisos y enviarte información de nuestros productos según tus preferencias. Podrás ejercer tus derechos de protección de datos según la siguiente política de privacidad.

Ubicación

Domeny - Fontajau - Taialà, Girona

Estudiar hipoteca

¿Necesitas una hipoteca?

No

Buscamos y comparamos la mejor opción con idealista / hipotecas

Anunciante

IDEAL PSI

Som assessors immobiliaris amb serveis de consultoria integral, gestió de patrimoni, compr...

Ref. anuncio:

102143230

Última actualización:

19/12/2023

Ver todos los inmuebles

Contacta con IDEAL PSI

yaencontre (idealista) te informa que tus datos personales serán utilizados para crear tu Área Personal y enviarte información de nuestros productos según tus preferencias. Facilitaremos tus datos al anunciante para que pueda atender tu petición. Podrás ejercer tus derechos de protección de datos según la siguiente política de privacidad.