Volver al listado
27 FotosVídeoPlano

Venta de terreno en calle De L'esganyadora de 2998 m²

656.000 €
2.998 m²

Descripción

Estàs buscant un emplaçament estratègic per a la teva empresa? No busquis més! Tenim parcel·les comercials i industrials a peu d'entrada del poble de l'Escala, una ubicació privilegiada per a qualsevol empresa que vulgui establir-se en aquesta zona i captar l'atenció comercial d'una població de més de 10.000 habitants, així com de tot el seu radi d'influència. Característiques Destacades: Ubicació Estratègica: Les parcel·les es troben a només uns minuts del cor del poble de l'Escala, proporcionant una connexió fàcil i convenient amb la comunitat local. Zona Comercial en Creixement: Aprofitant l'increment de població durant tot el període estival, aquesta ubicació ofereix una gran oportunitat per al creixement de negocis relacionats amb el turisme i l'oci. Accessibilitat: Les parcel·les estan ben comunicades amb les principals vies d'accés i estan a prop de serveis essencials, com ara restaurants, botigues i allotjaments. Ampli Espai: Les parcel·les tenen suficient espai per a la construcció d'instal·lacions comercials o industrials adaptades a les necessitats del teu negoci. Creciment del Territori: Aquesta regió experimenta un creixement continu, oferint un gran potencial de negoci per al futur. No deixis passar aquesta oportunitat d'establir el teu negoci en una ubicació ideal. Contacta'ns aviat per obtenir més informació i programar una visita a les parcel·les. Aprofitar aquesta ubicació estratègica pot ser la clau del teu èxit empresarial! Per a més informació, truca'ns al [insereu el número de contacte] o envia'ns un correu electrònic a [insereu l'adreça de correu electrònic]. Estarem encantats d'ajudar-te a fer realitat els teus plans empresarials a prop de l'Escala.
¿Necesitas más información?  / No

Recibir avisos de este inmueble

Guarda este inmueble y recibe notificaciones y novedades similares a esta vivienda

yaencontre (idealista) te informa que tus datos personales serán utilizados para crear tu Área Personal, dónde podrás gestionar tus avisos y enviarte información de nuestros productos según tus preferencias. Podrás ejercer tus derechos de protección de datos según la siguiente política de privacidad.

Ubicación

Escala, L´

Estudiar hipoteca

¿Necesitas una hipoteca?

No

Buscamos y comparamos la mejor opción con idealista / hipotecas

Anunciante

IDEAL PSI

Som assessors immobiliaris amb serveis de consultoria integral, gestió de patrimoni, compr...

Ref. anuncio:

102598887

Última actualización:

19/12/2023

Ver todos los inmuebles

Contacta con IDEAL PSI

yaencontre (idealista) te informa que tus datos personales serán utilizados para crear tu Área Personal y enviarte información de nuestros productos según tus preferencias. Facilitaremos tus datos al anunciante para que pueda atender tu petición. Podrás ejercer tus derechos de protección de datos según la siguiente política de privacidad.